dec
30

Újévi fogadalmak helyett én inkább kívánságaimat fogalmazom meg.

"Istenedhez, angyalodhoz, nem választott akarathoz
Álmaidhoz, szerelmedhez, maradj mindig hű magadhoz." - ez inkább tanács önmagamnak. Bocsi Andi, hogy "elvettem" az egyik bejegyzésed idézetét, de más kontextusban hasznánom itt, illetve hatalmas hatással van rám ez a dal.

Az is kívánom, hogy értékelni tudjam, azokat a dolgokat, amelyeket elértem, illetve el fogok érni. Maximalizmusomat sajnos nem tudom félre tenni, de tudatosan küzdök ellene. Általában sikertelenül. Szóval az a kívánságom, hogy tudjak büszke lenni önmagamra, és élvezni az élet apró örömeit. A csalódásokat meg elfelejteni. Optimizmust!!!

És azt is kívánom, hogy minden hónap 13-án kettesben ünnepelhessük, hogy mennyire repül az idő 2009. 02. 13. óta! (L)

És kívánom, hogy 2010/11 Szilveszter éjszakáján Szegeden ünnepelhessek a számomra 2 (a családtagokat kivéve) legfontosabb emberrel!

És kívánom, hogy álmaim teljesüljenek! :)

És kívánom, hogy megépüljön gyereknapra az állami gondozott gyermekek sportpályája! :)

És kívánom, hogy az MCC-s bálon gyönyörű fehér ruhában Vele táncolhassak a So close-ra.

A bejegyzés trackback címe:

https://ihaveadream.blog.hu/api/trackback/id/tr861633995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása