nov
15

A napfény városa

| Szerző: Klárcsii | 10:28 pm

Magával ragadott a szegedi ősz a hétvégén. Csodálatos ez a vidéki nagyváros, egyetemi város, a régió központja, s mégis olyan egyszerű, nyugodt, tiszta, őszinte, átlátható, kedves. És alföldi. Jó lehet ott egyetemistának lenni... Melegebb. Időjárás és az emberek nyitottsága szempontjából. Ehhez képest a budapesti tömegközlekedés: arc és jellemtelen, életunt, táskájukat féltő, szorongató emberek gyülekezete a metró, a villamos, a busz.

Shakespeare: A tévedések komédiája. Számomra azt közvetítette, hogy olykor mennyire nem értjük meg egymást.

Port Royal - mennyei vacsora és koktélok, nem éppen pénztárcakímélő áron...

Legjobb barátnőm, 2 hónap után most láttuk egymást újra. Mennyire a régi ő, nem változott, csak a környezete. Én szerintem többet változtam az utóbbi másfél évben, mióta elváltak útjaink. Remélem mindig sikerül majd találni egy metszéspontot, mint most hétvégén, amikor pótolni tudjuk valamelyest a külön töltött időt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ihaveadream.blog.hu/api/trackback/id/tr541527688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása