ápr
14

Lecsúszás

| Szerző: Klárcsii | 3:11 pm

 

Le ám... AZ VAN... Megpróbálom értelmes emberi nyelven is elmondani. Tehát gyűjtögetem szépen a pontjaimat az egyetemen, de én nem úgy számolok ám, mint a legtöbb ember, hanem visszafelé. Pénzügytanból is így volt. Már csak pár pontot veszíthetek h 5ös maradjak. Több lett a veszteség. Aztán már csak 2 pontot veszíthetek hogy még négyes lehessek. Végül több lett a veszteség. 4 pont. Most küzdök az uccsó doga előtt a 3asban maradásért. De JÓÚ! Szép is az élet. És tulajdonképpen erről csak két fél mondat volt a tankönyvben és jó is az, amit írtál, csak nem ezt várta volna a tanszék. Úgyhogy erre a feladatra csak nulla pontot adhattam. De mindegy, csak az a lényeg, h pénzügytanból ne gondolkodj. És ha a bankrendszernek az a lényege, hogy a monetáris szó a Junó templomában őrzött monétából ered, és én még ezt is tudom, de még lényegtelenebb illetve kevésbé részletezett dolgot kérdeznek, akkor sajnálom. Hál' Istennek nem vagyok pénzügy szakos. Nem is leszek. Jogász se meg orvos se. Majd inkább NK-s. Angolul, németül, olaszul és oroszul felsőfokon beszélő, a nemzetközi kapcsolatokkal és a gazdasággal tisztában lévő szakértő. És benne leszek a tv-ben is. A pénzügytan demonstrátorok meg nem. Ha meg a pénzügytan miatt nem vesznek fel szakirányra akkor sajnálom, nem öregbíthetem az MCC jó hírnevét. Ahhh...

 

 

Abbahagyom ezennel a kesergést, inkább alszom egyet ezen a szép délutánon. Fel a fejjel! Lesz ez még így se! :) It's a hard life.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ihaveadream.blog.hu/api/trackback/id/tr991064624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Simlis 2009.04.22. 10:32:42

Klárcsiiii... tanujjjáááál!!! Különben bajok lesznek... kimegyünk a hóra!!!! :D
süti beállítások módosítása