ápr
1

Running up that hill

| Szerző: Klárcsii | 10:11 pm

Ez jutott eszembe a borról. Meg a mai napról. 4 jelentésrétege van számomra ennek a címnek. (és most elemezzük ki a régi jóú magyar órák tiszteletére!)

1. Placebo: Running up that hill c. száma. Erre vonultunk be szalagavatón. VAn egy bizonyos lüktetése ennek a számnak, olyan menetelésre emlékeztető. Szeretem hallgatni. Újra felfedeztem kb. 14 hónap után.

2. Hill as szőlődomb, ültetvény, a bor alapja. Tetszik ez a vállgazdos téma, sikerülni fog, meg tudom írni a 15 oldalt. Vidékre emlékeztet, ahogy a mai szép tavaszi idő is.. Végre tavasz van! :)

3. Hill as Gellér-hegy, ahol lakom, ahol élek a hét napjainak többségében, sőt, most egyfolytában 12 napig! Jóú lesz végre hazamenni, vidékre. Persze, itt is jobb, mint Bp. más területein lenne. Kevesebb a szmog, több a fa. Ma fedeztem fel a közelben a BCE Kertészeti Karának arborétumát. Ott fogok tanulni a fűben vizsgaidőszakban!

4. Running up that hill: feljutni a csúcsra, bejutni a verseny döntőjébe! Az lenne csak JÓÚ (szépen, Közgázosan, artikulálatlanul mondva). Ez a karrierizmus. Meg az egyik álmom, a siker.

Ennyi mára a filozofálgatásokból a blogomon, most jöjjön a valós világ!!! ;)


A bejegyzés trackback címe:

https://ihaveadream.blog.hu/api/trackback/id/tr881040751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doncsi · http://prophet.blog.hu/ 2009.04.02. 14:35:22

Nem menetelés, hanem szívdobogás. :]

Ha elég hangosan hallgatod, akkor kb. a 10. másodperctől a basszusgitárból ki lehet hallani. Luv that sound.

Klárcsii 2009.04.08. 11:24:45

Ez a jó a zenében, hogy szubjektív. Mindenki mást képzel bele. Hasonló okból kifolyólag tartom hülyeségnek magyarórákon egy-egy művet csupán egy szemlélet alapján értelmezni. Pont az a művészet lényege számomra, hogy felfedezhetek az adott alkotásban valamit, ami miatt számomra fontos és különleges. Mások mást fedeznek fel benne, ami ugyanúgy helyes és igaz.
Viszont érdekelne, hogy az első kb. 10 másodperc fura hangjait mivel azonosítanád? Engem tücsökciripelésre emlékeztet.

Simlis 2009.04.13. 09:27:01

A fura hangokról nekem mindig a Vészhelyzet jut az eszembe. XD
süti beállítások módosítása