júl
13

Mi kell a nőnek?

| Szerző: Klárcsii | 6:46 pm

 Nem, nem az ugyanilyen című filmről szeretnék írni, bár az sem rossz, hanem ha már ilyen sokat váratott magára az újabb bejegyzésem, legalább saját gondolat, észrevétel legyen.

Hogy mi kell a nőnek?

Hát a BÓK, jobban mondva BÓKOK, hogy pirulhassunk, hogy "hízzon a májunk", s legfőképp, kell visszacsatolás, igazolás, hogy miért erőltetjük magunkra reggelente a magas sarkú, csinos kis cipőt, amit hosszú-hosszú órákon át kerestünk valamelyik plázában vagy akár több plázában. Hogy legyen miért kilakkozni a körmünket, ami pár nap után úgyis lekopik, s kezdhetjük az egészet elölről. Hogy legyen miért szépen beszárítani vagy összekötni a hajunkat. Hogy legyen miért kifesteni a szemünket... stb.

Csak nem szabad túl komolyan venni a bókokat! "Jól áll a ruha" = Jól áll a ruha, és nem = azzal, hogy "legyél a menyasszonyom", stb.

S hogy mi kell a férfinak?

Csak AZ? Nem, de valószínűleg előbb van a szükségletlistájukon, mint nálunk.

Egyébiránt férfiaknak is lehet ám bókolni! Én szoktam, s nem kerül semmibe. Olyan ez mint a mosoly, csak kicsit konkrétabb. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://ihaveadream.blog.hu/api/trackback/id/tr473063948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása