okt
7

Gitárszó

| Szerző: Klárcsii | 11:35 pm

Gitárszó az erkélyen... P. játszik, halkan, magában. Olyan tábortűz hangulat van. Beszélgetünk halkan. Kéne egy gitártok vagy egy kis kosár, s némi adomány a közgazdász művész úrnak. A hallgatóság csekély, ám lelkes. Elkezdődik az emberek kicsalogatása az erkélyre. A pillanat alig pár tíz másodpercig tart. Cs. jön, búcsúzik. Maradunk ketten. Relaxálunk. Élvezzük a pillanatot. Még nincs hideg kint. Épp kicsit hűvös és sötét van. Kora ősz este. 11 körül jár az idő. Nincs ének, csak a gitár szól.

A meghitt, idilli pillanatnak hamar vége van. Jön A. A., aki mindig véget vet a mókának. Még akkor is, ha szép. Még akkor is, ha halk. Még akkor is, ha zene. Legfőképp akkor. "Én nem akarok ünneprontó lenni, de...". Összenézünk. Megvan a véleményünk. Oda a szép este. Hátatfordítunk, bemegyünk. P. is. Marad A. egyedül az erkélyen. Magyaráz, nem figyelünk rá. Tudjuk, nincs igaza, s ez nem közösségi cselekedet és viselkedés volt most tőle. Hagyjuk. Úgy sem tud majd ezek után jót aludni. Mi majd igen. De előtte a 'Feeling good'-ra partizunk.

Ajánlom: Oasis - Wonderwall

A bejegyzés trackback címe:

https://ihaveadream.blog.hu/api/trackback/id/tr861435513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása