jún
11

Védőbeszéd

| Szerző: Klárcsii | 8:09 am

Ha Tombi engem kérdezne Doncsi ügyében az értékeléssel egybekötött szóbeli felvételin, akkor ezt mondanám. Írta: Klárcsi, 2009-06-11 00:28, amikor a Blog.hu éppen sünetelt.

 

„Ismerem a fent megnevezett személyt és a jegyeit is nagyon jól, ezért a tapasztalatok alapján a következőt tudom mondani:

D., amint láthatjuk, az előző félév során elkallódott az Egyetemen. Bekerült a legnépesebb kar legnépesebb szakjára, nem volt meg a kényszer az órák látogatására és a rendszeres tanulásra. Az, hogy ilyen eredményeket el tudott érni a sok zavaró tényező mellett, az a Colinak és a jó eszének köszönhető. A reáltárgyak úgy tűnik nem az erősségei, az üzletiek viszont annál inkább, ezt előnyére fordíthatja (és biztosan fogja is) a későbbiekben. Senkinek nem lenne jó, ha a pénzügyi szférában helyezkedne el, de valószínűleg nem is ez a célja, tekintettel arra, hogy NK szakirányra jelentkezik. Gondolkodtató, konfliktuskezelő, megmagyarázandó feladatok valók neki. Mindenkinek azt kell csinálnia az életben, ami a legjobban megy neki. Persze azért a kevésbé tetsző dolgokat is el kell végezni becsülettel, tehát egy kis szorgalom sem árt. Úgy gondolom D. esetében ez a Coli nélkül még inkább hiányozna. Ez a két félév elég nagy pofon volt az önbecsülése számára, ezért látok esélyt a javulásra. Tekintettel arra, hogy a következő félév után szakjának és szakirányának megfelelő tárgyak következnek, javaslom, hogy adjunk neki esélyt, hisz lelkes résztvevője a Colis óráknak. És arról sem feledkezhetünk meg, hogy a KP társadalmi tanulmányok félévének első helyezettje. Nem tipikusan közgazdász, de ezek alapján az NK oszlopos, buzgó tagja lehet.”

Ja, és én is!  :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ihaveadream.blog.hu/api/trackback/id/tr911178103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Klárcsii 2009.06.11. 12:41:18

Szívesen. Tudod, tesóddal azért aggódunk ám érted. Csak ügyesen a felvételin!
süti beállítások módosítása